WiFi marketing

Biedt uw gasten of bezoekers gratis wifi-toegang in ruil voor waardevolle marketing-informatie voor uw reclamecampagnes. En u kunt klanten direct benaderen via ingestelde campagnes die automatisch berichten verzenden op door u bepaalde momenten. U werkt aan omzetverhoging door meer terugkomende klanten.

winkelcentrum winkelstraat
Zo werkt Internet Hotspot
Via onze hotspots biedt u een kwalitatief goed Wi-Fi netwerk aan uw gasten. In ruil voor deze goede verbinding geven uw gasten een geboortedatum en 06-nr op, of een e-mailadres, loggen ze in via Facebook of Twitter, of maken ze gebruik van een andere toegangsoptie. Ons hotspot-systeem is veilig, zo hebben uw gasten geen toegang tot uw eigen netwerkapparatuur zoals uw PIN-apparaat of kassasysteem.

 Internet Hotspot Dashboard
U wilt uiteraard inzicht hebben wie er zoal gebruik maakt van uw Wi-Fi netwerk. Hiervoor kunt u terecht op uw persoonlijke Internet Hotspot Dashboard. Via dit Dashboard ziet u heel gedetailleerd wie er gebruik heeft gemaakt van uw Wi-Fi en kunt u direct de toegangsopties van uw Wi-Fi hotspot wijzigen.
Daarnaast is het mogelijk om promotie-regels aan te maken, waarmee wij op het door u uitgekozen tijdstip een bericht sturen naar al uw klanten. En dat is handig! Uw klanten automatisch een bericht sturen als ze jarig zijn of bij binnenkomst behoort ook tot de mogelijkheden.

Toegang tot uw Wi-Fi netwerk
Via Internet Hotspot is het mogelijk om meerdere methoden in te stellen om in te loggen op uw Wi-Fi netwerk. Zo weet u zeker dat uw gasten altijd kunnen inloggen.

De perfecte marketing tool
Uw klanten automatisch een persoonlijk bericht sturen als ze jarig zijn? Of uw klanten bij binnenkomst erop attenderen dat ze een voordelig jaarabonnement kunnen afnemen? Via Internet Hotspot staat u in direct contact met uw klanten, dit zorgt voor een enorme omzetverhoging en meer betrokkenheid richting uw klanten.

Via het Internet Hotspot dashboard kunt u bovenstaande marketing-regels met een paar klikken activeren. Maar natuurlijk richten wij ook andere campagnes voor u in en kunnen wij nog veel meer helpen bij de uitvoering van uw marketing-campagnes via andere kanalen zoals digitale nieuwsbrieven, directmailings, social media en persoonlijke benadering via email of telefoon.

Uw investering
De investering per hotspot met een draagkracht van ca. 200m is slechts 25 euro per maand inclusief licentie op de techniek en software en gebruik van het dashboard. Bij meerdere benodigde hotspot-punten per klant of andere wensen volgt maatwerk aanbod.
Voor een bedrag van 250 euro verzorgen wij de volledige inrichting van uw systeem met automatische campagnes. Tevens verzorgen wij hiervoor een online marketing scan met waardevolle tips en tricks om uw reclamegeld en de vergaarde gegevens zo goed mogelijk te laten renderen

WiFi-marketing ook voor u de perfecte marketing-tool! Maak snel een vrijblijvende afspraak met onze marketing-adviseur.

Applaus Projecten
Maurice de Lange
06 – 29 50 62 98
maurice@applausprojecten.nl
www.applausprojecten.nl