Ben jij die ambitieuze ondernemer met een gezonde dosis eigenzinnigheid en bouw je aan een succesvol bedrijf? Ben je op zoek naar mogelijkheden om een positief rendement te halen uit jouw marketingbudget, maar wil je niet zelf bezig zijn met het campagnemanagement? Applaus ondersteunt jou met inspiratiesessies, maatwerk campagneplanning en hands-on uitvoering.

Applaus, jouw partner in resultaatgerichte marketing.

Applaus adviseert en begeleidt jou als ondernemer bij het resultaatgericht inzetten van je marketingactiviteiten. Door slimme keuzes en directe acties stelt Applaus je in staat een positief rendement te behalen uit jouw marketingbudget. Met een sterk team van freelance specialisten combineert Applaus een optimaal klantteam met onafhankelijk advies. Door brede en uitgebreide kennis en ervaring is Applaus in staat jouw online en offline marketing integraal aan te pakken voor optimaal resultaat.

Ik ben Maurice de Lange, marketing adviseur en eigenaar van Applaus. Ik ben een gedreven, enthousiaste en betrokken marketeer met een brede werkervaring. Als adviseur en marketingmanager gebruik ik meetinstrumenten om inzicht te krijgen in effect en daarmee campagnes te optimaliseren voor het beste commerciële resultaat. Als mede-ondernemer weet ik namelijk als geen ander wat jou bezig houdt. Ik help structuur te krijgen in je marketingactiviteiten en ben jouw sparringpartner op die momenten dat dit gewenst is. Hierdoor beschik je over alle adequate marketingkennis en kunt jij in alle rust dat doen wat je het het liefste doet… succesvol ondernemen!

Dat zorgt voor marketing performance, met aan het eind Applaus!

Bel voor een klikgesprek om onze gedeelde drive te beproeven met Maurice op 06 – 29 50 62 98.