Relatie-evenement op landgoed

Op vrijdagmiddag 25 september was een gezelschap gasten van Chateau St. Gerlach te gast op Landgoed Chateau St.Gerlach op de  schuttersweide van Schutterij St.Martinus Houthem – St.Gerlach voor het meebeleven van een schuttersfeest onder stralende weersomstandigheden in een prettige omgeving en prima netwerkmogelijkheden voor de gasten onderling.

Na een uitgebreide historische uitleg over de schutterij na hun lunch in het kasteel betraden de gasten het strijdtoneel waarbij hun zelfgevormde zestallen deelnamen aan koningsvogelschieten, bölkes-schieten, trommelen, exerceren, kaasrollen met de marketentsters, nagelen met de bielemannen en zelfs een extra onderdeel schapen drijven op speciaal verzoek van het gezelschap.

Wilt u ook een keer met een gezelschap een schuttersfeest beleven of onder leiding van de schietmeesters als introducees schieten met de zware schuttersbuks onder het genot van een lekker hapje en drankje in het waanzinnig mooie decor van Landgoed Chateau St. Gerlach ? Neem dan contact op en wij doen u graag een maatwerk voorstel toekomen hiervoor.

IMG_7247

Applaus Projecten in de persoon van Maurice de Lange verzorgde de organisatie en uitvoering van dit relatie-evenement met de hoogste eisen aan kwaliteit en flexibiliteit voor wat betreft uitstraling, verloop, tijdsplanning en locatie. De formele organisatie is in handen van de Stichting Schuttersfeesten Sint Martinus, een aan de Houthemse schutterij St.Martinus gelinkte organisatie.