Live beleving op sportlandgoed

Strategie, concept, coördinatie en vermarkting van Tour de L1mbourg tv-concept van L1 Radio-TV in het kader van de promotiecampagne citymarketing Belevend Beek en het positioneren van het unieke sportlandgoed De Haamen.

Op donderdag 21 juli was L1 Radio-TV de hele dag in Beek voor het zomerprogramma Tour de Limbourg en toonde de gemeenschap Beek vooral sportieve beleving en straalde het ondernemingszin, vitaliteit en veelzijdigheid uit. Dit was alleen maar mogelijk door de welwillende medewerking van vele actieve sportieve inwoners die zich graag wilden presenteren aan heel Limburg.

De L1 Tour de Limbourg karavaan streek naar op het Sportlandgoed De Haamen. Presentator Sander Kleikers had oud-renner Aart Vierhouten te gast. Hij reed tien Grote Rondes en zeven WK’s. Was meesterknecht van Robbie McEwen. Regelmatig analyseert hij wielerwedstrijden op radio en tv, waaronder bijvoorbeeld de Amstel Gold Race.Ook schoof handbikester Laura de Vaan uit Baexem aan. Ze nam deel aan meerdere EK’s, WK’s en de Paralympische Spelen. En trainer bij LottoNL-Jumbo, Louis Delahaije zat ook aan tafel!


L1-Verslaggever Frank Moonen was de hele dag op het sportlandgoed en kreeg een rondleiding langs alle sportieve activiteiten. Hij maakte hiervan een videoreportage die de vitale veelzijdige activiteiten goed kenmerken. Handbikers in actie, een trotse wethouder Hub Schoenmakers over de ambitie van een paralympisch centrum en Tom van Vliet over de Oude Pastorie als nieuwste aanvulling op het sportlandgoed met een uniek concept voor o.a. recreatie in het buitengebied rondom Beek. De authentieke en eerlijke beleving knalt van het scherm tijdens het interview met de mensen van de dagbesteding tijdens hun activiteiten.

 

Stefan Collaris ging als vliegende reporter van L1 Radio op verkenningstocht door Beek en was enkele keren live in de radio-uitzending om verslag te doen van zijn tocht.

Wat is het heilzame effect van het typisch Beekse drankje Els na het beklimmen van de Adsteeg? Hoe kom je van beperkingen naar mogelijkheden op het unieke sportlandgoed De Haamen? En tot slot lekker plonsen met de aquasporters in het zwembad.

Klik hier voor het radio-verslag van de verkenningstocht door Belevend Beek.