Laat je verleiden en (her)ontdek Beek

Concept en realisatie van multimediaal marketingconcept in het kader van Belevend Beek in opdracht van de Gemeente Beek om de gemeenschap en alle usp’s van de gemeente nog beter op de kaart te zetten.Multimediaal concept met inzet van videomarketing, filmconcept, netwerkevenement, online marketing, digitaal en fysiek magazine, pr en free publicity, reclamecampagnes en social media management.

De gemeente Beek slaat met de promotiecampagne Belevend Beek een nieuwe weg in met de lancering van het Belevend Beek magazine. Afgelopen weekend presenteerde burgemeester Christine van Basten-Boddin de eerste editie van dit magazine dat zowel online als in een gedrukte versie verschijnt. Tevens is de eerste aflevering van de serie De Verleiding ‘in première gegaan’. Het decor voor deze prikkelende serie vormen herkenbare en unieke locaties binnen de gemeente Beek. Met deze nieuwe weg wil de gemeente Beek de promotiecampagne Belevend Beek een verdiepingsslag geven, onder het motto “Laat je verleiden en (her)ontdek Beek”.

Burgemeester Christine van Basten-Boddin: “Sinds de lancering van de campagne in 2013, is ‘Belevend Beek’ echt een begrip geworden in Beek en de regio. In de afgelopen 4 jaar lag de focus op evenementen die Beek in korte tijd op een geweldige manier in-the-picture hebben geplaatst. Maar Beek heeft zoveel meer te bieden dan evenementen. We gaan de komende periode meer inzoomen op de onderscheidende waardes van Beek. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het aanbod aan recreatiemogelijkheden, de uitstekende voorzieningen voor aangepast sporten op Sportlandgoed de Haamen, de luchthaven en de omringende bedrijventerreinen als economische motor en het grote aanbod aan winkelvoorzieningen.“

Basis hiervoor vormt de Kadernota Marketing die de gemeenteraad eind  vorig jaar heeft vastgesteld. Het evenementenbeleid wordt hierbij, meer dan voorheen, ten dienste gesteld aan dit marketingbeleid en centraal staat de vraag: Wat maakt ons echt uniek?

Christine van Basten-Boddin: “Een belangrijke doelstelling uit het Marketingbeleid is tevens het vergroten van de trots en betrokkenheid van de Beekse inwoners en ondernemers. Dat willen we bereiken door meer verhalen te delen vanuit de haarvaten van de Beekse gemeenschap. Want wie zijn nu betere ambassadeurs dan onze eigen inwoners en ondernemers?”

De online versie van de eerste editie van het magazine is te vinden op www.belevendbeekmagazine.nl. In de loop van deze maand verschijnt deze editie tevens in gedrukte vorm. De eerste aflevering van “De Verleiding” is te vinden op www.deverleiding.tv.