KNAPP Benelux

Voor KNAPP Benelux actief met de b-to-b marktbewerking via de moderne media.KNAPP richtte recent o.a. het nieuwe distributiecentrum van Wehkamp.nl in Zwolle in met een KNAPP stukje werk met een geautomatiseerde totaaloplossing voor opslag en orderafhandeling van hun webshop. Bekijk de video-impressie.

KNAPP AG is vanuit het hoofdkantoor in Graz Oostenrijk internationaal actief op het gebied van geautomatiseerde totaaloplossingen binnen de magazijnlogistiek. Focus ligt daarbij op doelmatige, compacte en hoog dynamische systemen voor opslag en orderafhandeling. De deskundigheid van KNAPP ligt in innovatie & productontwikkeling, het projectmatig denken & doen, en een allesomvattende dienstverlening na inbedrijfstelling.

KNAPP concentreert zich op zijn kernmarkten, voornamelijk de pharma & cosmetics, fashion, retail (food en non-food), office supplies, (spare) parts en tools, met een bijzondere expertise in omnichannel en e-commerce operaties binnen deze branches.

KNAPP is in de Benelux vertegenwoordigd met kantoren in Nederland (Roermond) en België (Gent). We zijn een sales en service organisatie en vanuit die opzet behartigen wij de belangen van onze klanten van A tot Z.

KNAPP heeft in de Benelux al meer dan 50 projecten gerealiseerd (oa.Valeant, Quantore Europe, Rensa, Fagron, Wehkamp.nl, Febelco, Van de Velde).

uitsnede_omslagfoto_knapp_benelux

Kijk ook eens op de website van Wehkamp voor meer achtergronden over ‘s werelds grootste geautomatiseerde distributiecentrum: het wehkamp logistiek service centrum in Zwolle. Klik hier