Chocodootje Toon Hermans Huis Sittard

Multimediale campagne voor Rousseau Chocolade in het kader van de 100e geboortedag van Toon Hermans i.s.m. Toon Hermans Huis Sitaard met de volledige marge voor dit bijzondere huis voor kankerpatiënten en hun familie.

Rousseau Chocolade presenteert samen met het Toon Hermans Huis Sittard een speciale ChocoClub actie voor het Chocodootje. Een overheerlijk chocolade cadeautje waarvan de volledige marge ten goede komt aan het Toon Hermans Huis Sittard. Een bijzondere actie met een bijzondere aanleiding vanwege het 100e geboortejaar van Toon Hermans en de activiteiten de komende tijd in zijn geboorteplaats Sittard. Tevens de thuisbasis van Rousseau Chocolade.

ChocoClub actie
Koop daarom tussen 1 en 21 september 2016 in een van de Rousseau winkels door heel Limburg en Noord Brabant een Chocodootje tegen de nu speciale actieprijs van € 5,- alleen voor ChocoClub leden. Neem de kortingsbon mee naar de winkel en profiteer van het voordeel.

Met een lach en een traan
Het Chocodootje is een chocolade cadeautje dat bij elke gelegenheid gegeven kan worden, bij elk moment met een lach of met een traan. Als smakelijke felicitatie, als passend relatiegeschenk, als hart onder de riem bij ziekenbezoek of als een hartelijk dankjewel. Er is geen moment waarop het niet van pas zou komen. De boodschap van de gever wordt extra krachtig door het feit dat de volledige marge ten goede komt aan het goede doel. Rousseau Chocolade is zeer genereus geweest door het product tegen kostprijs aan te bieden en de normale eigen marge dus al volledig aan het THHS te schenken.

Toon Hermans Huis Sittard
Midden in de Sittardse binnenstad staat het Toon Hermans Huis Sittard, dat wordt omarmd door een rustieke rozentuin. Het is een Huis waar deuren geopend worden en een warm en gastvrij onthaal op u wacht. Onze deur staat open voor iedereen die met kanker te maken heeft: patiënten, ex-patiënten, naasten en nabestaanden. De mens staat centraal, niet de ziekte. Jong en oud vindt er gezelschap, activiteiten, informatie & voorlichting en veel meer. Onze professioneel opgeleide vrijwilligers bieden u een luisterend oor, steun, informatie of gewoon een goed gesprek onder het genot van een lekkere kop koffie.