Blog St. Gerlach Paviljoen Oostwegel Collection

Volg via deze blogpagina alle interessante ontwikkelingen over de nieuwbouw congreslocatie het St. Gerlach Paviljoen & Kasteelhoeve.

Landgoed Château St. Gerlach, op 10 autominuten van Maastricht, breidt uit met een multifunctionele vergader- en congreslocatie. Naast de entree van het landgoed ligt het Rijksmonument de Kasteelhoeve. Deze Limburgse carréhoeve uit 1668 wordt de nieuwe toegangspoort tot het landgoed. In deze monumentale hoeve worden inspirerende vergader- en evenementruimtes en een landgoedwinkel gerealiseerd. De hoeve gaat ook als unieke ontmoetingsruimte dienen en als rustpunt voor wandelaars en fietsers van het Buitengoed Geul en Maas.

Achter de Kasteelhoeve zal een uitnodigend paviljoen verrijzen volgens het ‘state of the art’ concept van Francine Houben van architectenbureau Mecanoo uit Delft.

Francine Houben zegt hierover “Het St. Gerlach Paviljoen is ontworpen als een elegant paviljoen met een genereus overstekend dak. De transparante gevel zorgt dat binnen en buiten in elkaar overlopen. De materialen zijn geïnspireerd op het omliggende Limburgse land: mergel, hardsteen en eikenhout. Vanuit het St. Gerlach Paviljoen heb je een verrassend uitzicht op het Château, de heuvel, de ‘pelouse’ en de gerenoveerde Kasteelhoeve”.

Het St. Gerlach Paviljoen gaat dienst doen als unieke congres- en vergaderruimte. In het Paviljoen zijn 3 multifunctionele zalen separaat of gecombineerd (850m2) te benutten. Hierdoor wordt een grote variëteit aan bijeenkomsten en evenementen mogelijk.

De opening van het St. Gerlach Paviljoen & Kasteelhoeve is voorzien eind 2016.

Applaus Projecten is de online marketingpartner voor de blog en vlog voor wat betreft social media management, online marketing en videomarketing in de vorm van videoblog en storytelling over de passie van de ondernemers en hun passie en visie.

Bekijk hieronder enkele sfeerimpressies: